Yük Asansörü

Yük Asansörü

Yük Asansörü çok katlı yapılarda, işletmelerin kaçınılmaz gereksinimidir bu yüzden her yönden ergonomik olmak zorundadır. Bu tip asansörler, hidrolik veya elektrik tetik sistemleri kullanılarak inşa edilmektedir. İhtiyaç duyulabilecek genişlik ve kapasiteye özgü tasarımlar sunulabilmektedir. Kabin seçeneklerinde gereken eklemeler yapılarak, sorunsuz bir kurulumla teslimiyetleri sağlanmaktadır. Garanti kapsamında alınacak olan hizmet, uzun vadede büyük oranda tatmin edici sonuçlar sergileyecektir. Çünkü yapısında ve mekanizmasında, kullanabilecek en sağlam malzemeler tercih edilerek, sistemin istikrarı sağlanıp işe olası etkilerinin önüne geçilecektir. Diğer taraftan kullanıcıların yaşayabileceği iş kazalarına yönelik önlemlere de sahip durumda olacaktır.

Yük Asansörünün Tarihçesi

Firmamız nezdinde kullanıma sunulan Yük Asansörü yasal ve emniyet bakımından gereken bütün standartlar göz önünde bulundurularak teslim edilmektedir. İlerleyen süreçte sadece periyodik bakımlarının yapılması, sistem işleyişi için yeterli olacaktır. Taşınır yüklerin ebatları ve ağırlıklarına özel üretilmesi, tam anlamıyla iş akışına entegrasyonunu kolaylaştıracaktır. Bu tip asansörlerde insan asansörlerinde yer alan hız ve konfor gibi kriterler pek aranmamaktadır. Malzemelerin paletlerle katlar arasında sevkiyatı esas olduğundan, biraz daha dirençli olarak üretilmektedir. AVM’ler, fabrikalar, üretim tesisleri ve depolarda sıklıkla kullanılmaktadır. Asansör mekanizması iç mekanlara kurulabildiği gibi ihtiyaç durumunda dış mekanlara da kurulabilmektedir. Bu konuda tamamen müşterilerin ihtiyaçları ve kullanım amaçları söz konusudur. Arzu edilen türdeki sistem kısa sürede kurulabilmektedir.

Yük Asansörü Modelleri

Yolcu asansörü ile yük asansörü konusunda var olan en büyük farklardan biri, klasik kapasiteden çok daha ağır ve büyük hacimlere sahip yüklerin dikey olarak rahatlıkla kullanılmasını sağlamasıdır. Yük asansörlerin kullanılmasındaki temel amaç, yüklerin sorunsuzca taşınmasını sağlamaktır. Yük asansörü konusunda yapılan çalışmaların ve isteklerin artış göstermeye başlaması ile beraber artık insanların karşılarına birbirinden farklı modellerdeki yük asansörleri çıkıyor. İnsanlar da işletmelerinde yük asansörü seçimi yaparken ön plana çıkartılması gereken en önemli şeylerden biri de yük asansörünün kullanım amaçların net olarak belirlenmesidir. Böylece gerçekleştirilecek olan seçimler sonucunda yük asansörlerinin kullanımı çok daha etkili olacaktır.

Yük Asansörü İncelemesi

Yük Asansörü üretim kriterleri 10 bin kiloyu aşkın seviyelere kadar çıkabilmektedir. Sistem kurulumunda tek, çift veya dört kolon çeşitlerinden uygun olan inşa edilir. En ağır koşullara dahi maksimum dayanaklılığı göstermesi ana esastır. Standartlar dahilinde bulunması gereken kriterler sağlanmasının yanında, ekstra olarak kullanıcılar tarafından eklenecek bileşenlere de entegrasyon açısından uyumluluğu amaçlanmaktadır. Özellikle de işletmelere mali açıdan sağlayacağı avantaj ve iş akışı açısından sağlayacağı hız dikkate alındığında, zorunlu bir araçtır. Bu tip asansörlerde hidrolik sıvılar tarafından kabinin kaldırıcıya transfer edilmesi sürecini kapsayan detaylı bir mekanizma bulunmaktadır. İtilen sıvı pistonların kalkışına eşdeğer olarak yükün kalkıp inmesini sağlamaktadır.

Her ne kadar insan taşımacılığında kullanılmasa bile Yük Asansörü inşasında insan sağlığı da dikkate alınmalıdır. Çünkü asansördeki yükün ani ve kontrolsüz düşmesi, bazı durumlarda büyük zararlara yol açabilecektir. Firmamız tarafından kurulan sistemlerde, her ihtimale karşı koruma ve kilitleme mekanizmaları opsiyonel olarak sunulmaktadır. Sahip olunan yüksek hassasiyet, yaşanabilecek iş kazalarının önüne geçerek insan sağlığını da koruma altına almaktadır. Ayrıca temizliği ve bakımının kolaylığı, iş ortamında yayılabilecek hastalıklara maruz kalınmasını da engellemektedir. Bu açıdan da insan sağlığına yönelik avantajlara sahiptir. Kullanım açısından memnun kalacağınız ve işletmenizin profesyonelliğine olumlu yönden katkıda bulunacağınız asansör projeleriniz için yakışır bir hizmet alacağınızı göz önünde bulundurunuz. Asansör konusunda duayen personellerimiz, asansör konusundaki ihtiyaçlarınızı gözeterek, işinize en uygun çözümleri ve tavsiyeleri sunmak için sabırsızlanmaktadırlar.

Ankara, Ankara Asansör, ankara asansör bakım firmaları, ankara asansör firması, Ankara Asansörcü, ankara en iyi asansör, Asansör, asansör firması, Asansör Montajı, asansör nasıl çalışır, asansör nedir, asansör tamircileri, en iyi asansör ankara, en iyi asansör türkiye, İnsan Asansörü, İnsan Asansörü firmaları, İnsan Asansörü firmaları ankara, İnsan Asansörü satış bakım Firmaları, İnsan Asansörü satış ve bakım firmaları, niğde asansör firmaları, Türkiye Asansör Firmaları, Türkiye En İyi Asansör,Makine Daireli Asansör,Yük Asansörü


Kaynak : https://www.ankaraasansor.net/yuk-asansoru/

Yorumlar